in

Sandžaklija Selman Sijarić zbog besparice i nepokretnog oca švercovao drogu

Svjestan sam šta sam napravio i kajem se zbog toga, kazao je juče Bjelopoljac Selman Sijarić.

On je to rekao u bjelopoljskom Višem sudu, pred kojim odgovara zbog posjedovanja i prenosa oko pet kilograma droge – konoplje.

Prema navodima optužnice, Sijarić je 7. januara ove godine, u svom putničkom automobilu “pasat”, krećući se iz pravca Bijelog Polja u pravcu Republike Srbije, neovlašćeno radi prodaje prevozio marihuanu zapakovanu u 12 pvc pakovanja ukupne količine 5.218 grama.

”Bio sam u lošoj finansijskoj situaciji, sam sam njegovao skoro nepokretnog oca, koji je sada rahmetli. Besparica, njegova bolest, nemogućnost da nađem posao, korona, bili su razlog što sam pristao da za iznos od 1.000 eura prenesem drogu do Srbije”, kazao je Sijarić, prenose „Vijesti“.

Autopijac.com

U završnim riječima tužiteljka Ljubinka Maždgalj kazala je da je optužnica potvrđena, ne samo potpunim priznanjem Sijarića, već i svim izvedenim dokazima.

Zbog, kako je kazao, iskrenog priznanja i vladanja, branilac okrivljenog, advokat Vidomir Bošković zatražio je što blažu kaznu.

Sijarić je ranije osuđivan za istorodno krivično djelo.

Presuda će biti izrečena u četvrtak (19. april) u 8.30 časova.

Drogu su, kod Sijarića pronašli službenici granične policije na prelazu Dobrakovo, sakrivenu u dijelu ispod zadnjeg branika.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Putin će baciti atomsku bombu

Izljevi bijesa na ruskoj TV nakon gubitka nacionalnog ponosa, bilo je i suza