in

Sandžak: Uhapšen Elvis P. zbog napada na novinarku Jadranku Ćetković

Palavrtić je juče nakon suđenja u Višem sudu u Bijelom Polju verbalno napao novinarku i krenuo ka njoj.

Elvis Palavrtić iz Plava uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda na štetu novinarke Vijesti Jadranke Ćetković, saznaju Vijesti.

On je juče nakon suđenja u Višem sudu u Bijelom Polju verbalno napao novinarku i krenuo ka njoj.

Iz Uprave policije (UP) je zvanično saopšteno da je “uhapšena osoba koja je napala novinarku Nezavisnog dnevnika Vijesti u Bijelom Polju”.

“Policiji je juče u Bijelom Polju prijavljeno od strane novinarke Nezavisnog dnevnika Vijesti Jadranke Ćetković da ju je E.P. (35) ispred Višeg suda u Bijelom Polju verbalno napao i uputio uvrjedljive riječi. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od pomenute novinarke, te o događaju upoznali nadležnog tužioca”, ističe se u saopštenju.

Iz UP su dodali da je “preduzimajući dalje mjere i radnje u saradnji sa policijskim službenicima iz Plava, od E.P. takođe prikupljeno obavještenje na zapisnik u odnosu na sadržaj prijave i okolnosti događaja”.

“Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prinuda, E.P. je lišen slobode po nalogu postupajućeg tužioca i on će u zakonskom roku biti priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost”, kazali su iz UP.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

On je musliman iz Tutina koji je bio strah i trepet beogradskog podzemlja, a život je završio tragično

Zaboravljeni od države! Rožaje u blokadi zbog rekonstrukcije Ibarske magistrale