in

SANDŽAK – U Pljevljima rasvijetlili nestanak maloljetnice: Oteta i prodata za 500 eura radi sklapanja braka

Pripadnici Uprave policije Crne Gore u Pljevljima rasvijetlili su nestanak maloljetnice i utvrdili da je bila oteta i prodata za 500 evra radi sklapanja nedozvoljenog braka, dok je osumnjičeni za krivična djela otmica i trgovina ljudima uhapšen.
Uhapšeno je lice iz Bijelog Polja čiji su inicijali M.V. (26), saopćeno je iz crnogorske Uprave policije.

Pljevljskoj policiji je 20. septembra Centar za socijalni rad prijavio da su dva lica prijavila nestanak maloljetnice iz naselja Trlica u Pljevljima.

Policija je utvrdila da je M.V. oštećenu udario više puta u glavu, nasilno uvukao u svoje vozilo, kojim ju je odvezao u Podgoricu i prodao muškarcu za 500 eura radi sklapanja nedozvoljenog braka.
U saopćenju se navodi da je to lice maloljetnicu držalo zatvorenu u kući u naselju Konik, a nakon što je saznao da za njom traga policija, 29. septembra joj je dozvolio da napusti kuću.

M.V. je otkriven i uhapšen u Bijelom Polju zbog sumnje da je izvršio ova krivična djela, a prema nalogu državnog tužioca u bjelopoljskom Višem državnom tužilaštvu.

Pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa navedenim događajem i eventualne umješanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Izvor: Beta

Advokati: Ni korak nazad, VKS hitno da povuče stav o naplati troškova obrade kredita

Recentni historičari Bošnjaci iz Sandžaka