in

Sandžak / Nožem prvo napao brata a onda i policajce

Državna tužiteljka Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Jelena Vučetić je, nakon saslušanja, odredila zadržavanje u trajanju do 72 časa osumnjičenom A.S., zbog sumnje da je učinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici u sticaju sa krivičnim djelom napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Krivičnom prijavom je predstavljeno da je osumnjičeni 14.juna oko 19 časova, u Bijelom Polju, u mjestu Nedakusi, došao do porodične kuće brata V.S., gdje mu je uputio prijetnje, a zatim uzeo nož i sa nožem u ruci nastavio da mu prijeti.

Autopijac.com

“Takođe, krivičnom prijavom je predstavljeno da je osumnjičeni na istom mjestu, prijetio da će napasti službena lica Uprave policije – CB Bijelo Polje, oštećene V.L., M.M. i M.V., koji su u svojstvu pripadnika interventne jedinice obavljali poslove javne bezbjednosti, na način što je, odbio izdato naređenje oštećeng V.L. da sa njima pođe u stanicu Uprave policije i uputio im riječi prijetnje:

„Zapamtio sam vas, ubiću vas, dobro sam vas zapamtio, platićete mi zbog ovoga, kunem vam se, ubiću vas“, nakon čega je pružao otpor pokušavajući da se otrgne i tijelom nasrnuo na oštećene M.V. i M.M., usljed čega su pali na zemlju”, navodi Tužilaštvo.

Izvor: Cdm.me

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Najviši britanski vojni oficir tvrdi: Rusija propada

Đukanović: Nemoguće je razumjeti neutralnost prema agresiji