in

Šako Polumenta progovorio o estradnoj mafiji i pritiscima: Nisam se dao uplašiti i uspio sam da se izborim za svoje mjesto

Folk pjevač Šako Polumenta je u razgovoru za medije progovorio o estradnoj mafiji i pritiscima kojima su bili izloženi njegova porodica i on sam godinama. On tvrdi da je 90% njegovih kolega s estrade pod pritiskom sponzora iz kriminalnog miljea, dok je on uspio da se izbori za svoje mjesto i da bude samostalni izvođač. Polumenta je rekao da je bio optuživan za pedofiliju nakon skandala s maloljetnicama, iako to nikada nije imalo veze s istinom, te da je zbog toga prekinuo kontakt s brojnim medijima.

Polumenta je otkrio da su ga od 2002. godine pokušavali uvući u estradnu mafiju, te da su ga sabotirali i zabranjivali na mjestima koja drže ljudi iz podzemlja. On je rekao da su ga prijetili da će povrediti njegove najbliže osobe i da nije smio da se plaši, već da se trudio da ih zaštiti po svaku cijenu. Međutim, on je uspio da se izbori za sebe i da nastavi sa svojim radom, iako su mu svađe i zabrane na nastupima bile svakodnevna pojava.

Polumenta je naglasio da nema poroke i da alkohol pije samo u društvu prijatelja na veseljima, te da se trudi da održi zdrav način života i da se ne upušta u nezdrave navike. On je rekao da ga noćni život i estrada nisu naveli na poroke i da je uvijek bio odgovoran prema sebi i svojoj porodici.

Ukupno, Polumenta je ispričao svoju borbu za integritet i uspjeh na estradi, te je otkrio neke od tajni estradnog miljea i pritisaka kojima su izloženi mnogi izvođači. Njegove riječi upućuju na to da estrada nije sve glamur i blistavost kako se često prikazuje, već da se iza scene krije mnogo mračnije i opasnije realnosti.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Pacijenti u Opštoj bolnici u Kraljevu nose se na nosilima zbog neispravnog lifta

Mladi Hazir Župljanin, predstavio svoju novu zbirku “Kafa ispod šešira” na Nikšićkim književnim susretima