in

RODICA UBIJEĐENA DA JE OVO RAZLOG UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ: Sve je počelo prije 2 godine kada su prodali kuću

Autopijac.com

– Goran je prije dvije godine prodao kuću da kupi ćerki stan. Ona nije željela kuću, već stan u Nišu pa je Goran radio od jutra do večeri i to sam u mijenjačnici, kako bi joj ispunio želju. Vjerujem da su zbog tog novca ubijeni, nema drugog razloga. Tog novca nema, ne znam koja je suma u pitanju, ali pare nisu nađene – kaže ožalošćena rođaka.

Ističe da su Gorana svi voljeli te da ne može da shvati da mu je neko želio smrt, a još manje njegovoj supruzi i kćerkici.

– Pitajte cijelo selo, niko nema ništa loše da kaže o njemu. Plaču i oni koji su ih znali, i oni koji su samo čuli za njihovo ubistvo – priča Verica.

Autopijac.com

Kada će Đokići biće ispraćeni na vječni počinak i dalje je nepoznanica jer su naložene nove analize njihovih tijela u Zavodu za sudsku medicinu.

– Juče su nam javili da su iz Zavoda za sudsku medicinu prebačeni u kapelu, te da možemo da ih preuzmemo radi sahrane. Organizovali smo prevoz posmrtnih ostataka iz Niša, jer ovdje nemaju tri auta da ih dovezu. Međutim, jutros su nam kazali da se ništa ne zna do daljnjeg, te da su potrebne dodatne analize. Mogu samo da kažem da onaj ko je to uradio nije zdrav, ne, to nije monstrum, nego više od toga, ne mogu da nađem riječi da ga opišem – komentariše tragediju Goranova snaha.

(Republika.rs)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

NOVA VAROŠ – Za subvencije u zameni stolarije konkurisalo 55 domaćinstava

Tepić: Šta bratija Vučić duguje Zvonku Veselinoviću? / VIDEO