in

RIGOROZNA PRAVILA / Na Svjetskom prvenstvu zabranjen seks nevjenčanima, kazne do sedam godina zatvora

Predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru bit će vrlo neobično za navijače zbog toga što se igra po zimi zbog ekstremnih vrućina, a postoji i set pravila o kojima do sada nisu morali razmišljati.

Jedno od pravila je i da je zabranjen seks van bračne zajednice i seks na jednu noć, a onima koji prekrše to pravilo prijeti i sedam godina zatvora.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je upozorila da se pravilnik odnosi na sve navijače bez obzira iz koje zemlje dolaze.

Autopijac.com

“Seks je zabranjen osim ako ste supružnici. Tamo sigurno neće biti seksa na jednu noć. Neće biti ni zabava. Svi moraju misliti na sebe i biti pristojni ako ne žele završiti u zatvoru”, otkrio je izvor iz policije za Daily Star.

I engleska vlada je upozorila svoje državljane da je seks van braka ilegalan u Kataru, a kazna za ovaj prekršaj je sedam godina zatvora.Inače, možete biti uhapšeni i zbog izmjenjivanja nježnosti u javnosti, a homoseksualnost je strogo zabranjena te također vodi do zatvorske kazne od sedam godina.

“Kultura pića i zabave nakon utakmica je strogo zabranjena. Posljedice bi mogle biti veoma teške ako vas ulove. Ovo bi mogao biti jako loš turnir za navijače”, dodao je izvor.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Osvanuo novi snimak jezivog požara u Srbiji

Meho Mahmutović član Nadzornog odbora Nacionalnog park „Đerdap“: Doktor opšte prakse