in

RASIM LJAJIĆ: Treća smo politička snaga u zemlji

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da je ta stranka „treća politička snaga u zemlji po razvijenosti partijske infrastruktura, odmah iza SNS-a i SPS-a, sa više od 150 opštinskih i gradskih odbora“.

Ljajić je na izbornoj skupštini beogradskog ogranka SDPS-a najavio i da će stranka koju vodi u narednom periodu osnovati još deset odbora širom Srbije, čime će partijska mreža u potpunosti biti zaokružena.

On je dodao da je današnji događaj „samo početak izbornih aktivnosti“, sa ciljem priprema za redovne lokalne izbore 2024. godine.

Ljajić je podvukao i da je, osim jačanja infrastrukture, cilj SDP Srbije i promocija socijaldemokratske ideje, koja je danas u evidentnoj krizi u čitavoj Evropi, a koja se temelji na principima slobode, pravde, solidarnosti i jednakosti, kao trajnih civilizacijskih vrednosti.

Za predsednika beogradskog odbora SDP Srbije izabran je Igor Mušić, dok su novi potpredsednici Igor Jovanović, Nataša Mihailović, Marko Perović i Nemanja Radović.

(Kurir.rs)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Kad je majka RODILA BLIZANCE zinula je od ČUDA, a celo OSOBLJE BOLNICE trčalo je da ih vidi: JEDNOJAJČANI SU, a niko nije mogao da objasni zašto je jedan izgledao OVAKO

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Telo dvogodišnjeg dečaka izvučeno iz Tare posle osam dana od stravične nesreće u kojoj mu je POGINULA MAJKA