in

Radovi na auto-putu

BEOGRAD – Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice Bubanj Potok do skretanja za “IKEA” (petla “Tranšped”), u smeru ka Nišu, do 1. novembra traju radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok.
Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se voznom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”.
Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.
Na Obilaznici oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, do 1. novembra, od 8 do 16 sati, obavljaće se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.
Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.
Na putu Smederevo (Kolari) – petlja Kolari, do 1. novembra izvode se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila regulisano semaforskom signalizacijom, navodi se u saopštenju.

Tanjug

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Uspešna prezentacija Novog Pazara na Međunarodnom sajmu sporta

Ivan Ivanović: Pobedio bih Vučića na izborima