PRVO GA PRETUKLI PA IZBOLI, KOMŠIJE U ŠOKU: VIDELA SAM DA TEPIH VIRI IZ AUTA, KRVI JE BILO SVUDA

PRVO GA PRETUKLI PA IZBOLI, KOMŠIJE U ŠOKU: VIDELA SAM DA TEPIH VIRI IZ AUTA, KRVI JE BILO SVUDA

Venes L. (42) i njegova ljubavnica Nikolina K. (26) sumnjiče se da su u četvrtak svirepo mučili i nožem ubili Ljubomira Trnića (45) u Venesovom stanu u Sremskoj Mitrovici, poslije pijanke!

Ljubavnici iz pakla su zatim umotali Ljubišin leš u tepih i ostavili ga u gepeku Golfa u naselju Kamenjar, u blizini Nikolinine zgrade. Motiv krvavog zločina nije poznat, a policija je u subotu uhapsila Nikolinu.

Prijavljen nestanak

Nikolinina komšinica ispričala je da je Ljubišin leš otkriven tek u petak predvečer, oko 18 sati.

Krenula sam da bacim smeće u kontejner, kada sam na parkingu ugledala jeziv prizor. Kao u gangsterskim filmovima… Iz starog sivog Golfa 5, koji je tu često bio parkiran, virio je dugačak tepih iz koga je kapala krv! Krvi je bilo svuda ispod kola – priča šokirana žena, koja je odmah pozvala policiju.

Ubijeni Ljubomir, inače, sa suprugom Jovanom ima troje djece uzrasta 10, pet i godinu i po dana. Živio je s porodicom u mitrovačkom naselju Jalija, a njegov nestanak je u četvrtak uvečer prijavila Jovana.

On je u četvrtak po podne otišao od kuće biciklom. Čula sam od očevidaca da je posljednji put viđen kako sa drugarima pije ispred obližnje prodavnice. Tamo se, kako sam saznala, zatekao i taj Venes, koji ga je poslije pozvao kod njega u stan. Šta se dalje desilo, ne znam… Nije mi jasno kako su mogli mog Ljubišu tako da muče i ubiju, kome je on išta skrivio?! Bio je dobrica, ni mrava ne bi zgazio – kazala je uplakana udovica.

Ljubomirov poznanik ispričao je da je Trnić završio srednju saobraćajnu školu i bio je bez stalnog zaposlenja.

Debeo dosije

Povremeno je obavljao razne poslove, za nadnicu, dok mu supruga radi u jednoj mitro- vačkoj kompaniji – rekao je Ljubomirov poznanik. U policiji kažu da je Nikolina K. locirana i privedena u subotu uvečer, dok je Venes i dalje u bjekstvu. On je dobro poznat policiji i ima debeo dosije.

Više puta je osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora zbog ubistva. Riječ je o opasnoj osobi, sa sociopatskim poremećajem ličnosti. Bavio se svim i svačim, prodajom narkotika, prostitucijom, a postoje saznanja i da je podvodio sadašnju devojku Nikolinu K. Oboje su heroinski zavisnici – rekli su u policiji.

Nesretni Trnić sahranjen je jučre na Centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Jovana Trnić, supruga ubijenog Ljubomira, potresnom porukom oprostila se od muža na Facebooku.

Nema više moje podrške, nema više oca moje djece… Volim te, Ljubomire… Srušio mi se svijet – napisala je Jovana.

Izvor Hayat

Total
4
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts