Prva godišnjica Vučićevog sedenja na hoklici pred Trampom

Prva godišnjica Vučićevog sedenja na hoklici pred Trampom

DANAS SE NAVRŠAVA GODINU DANA OD POTPISIVANJA VAŠINGTONSKOG SPORAZUMA

Na današnji dan, prije godinu dana, potpisan je vašingtonski sporazum između Srbije i Kosova ! Prilikom tog događaja, srpski predsjednik Vučić, žestoko je ponižen od tadašnjeg predsjednika SAD Donalda Trumpa !

VUČIĆ POSTAVLJEN NA HOKLICU, KAO STUDENT PRED ISPIT

Vučić je postavljen na hoklicu, kao student pred ispit, ispred Trampovog ogromnog radnog stola i direktno je odgovarao na postavljena mu pitanja pretpostavljenog. Sam taj prizor, dovoljno govori koliko je naprednjački lider cenjen u svetu i kako se kotira, uprkos svojim lažnim hvalisanjima. To će kasnije izazvati brojne reakcije u svetu, pogotovo zvanične Moskve, koja je, preko portparola MIP, Marije Zaharove, tu scenu uporedila sa filmom “Niske strasti”.

Izvor / Direktno.rs

Total
1
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts
Čitaj više

Pogledjate TV duel Zukorlića i Stanivukovića (Video)

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FMuamerZukorlic%2Fvideos%2F4980306115319108%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>