in

PRIJE BRENE, BOBA JE VOLIO OVU ŽENU: Ona mu je podarila sina, EVO KAKO IZGLEDA

Bivši profesionalsni teniser Slobodan Boba Živojinović prije Lepe Brene volio je Zoricu koja mu je podarila sina Filipa.

Boba je sa jednom od najvećih zvijezdi Jugoslovenske estradne scene Lepom Brenom u skladnom braku od 1991. godine, a ona mu je podarila dva sina, Viktora i Stefana.

Bivši teniser ima još jednog sina, kog je dobio iz prethodnog braka, Filipa koji se oženio pjevačicom Aleksandrom Prijović.

Čuveni teniser je bio u braku sa Zoricom (Desnicom) Nakić koja mu je rodila sina prvenca 1985. godine, a Filip povremeno objavljuje slike sa svojom majkom na svom Instagramu.

Na mrežama se pojavila fotografija na kojoj su Zorica i Boba sa malim Filipom, koja je svojevremeno bila naslovnica jednog magazina.

Zorica Desnica, udata Nakić, rođena je u bivškoj Jugoslaviji, gdje je živjela sve do svog drugog braka. O njenom privatnom životu se malo zna. Zorica se nakon prvog razvoda udala za poznatog košarkaša Ivu Nakića, a iz tog braka ima dvoje djece, sina Maria, koji je velika nada košarke, i kćerku Ivu. Odana je majka i supruga, i čitavog života trudila da priušti svojoj djeci sve što im je potrebno.

zorica-nakic-insta

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Britanac primio Ukrajinku kao izbjeglicu, za 10 dana zbog nje ostavio ženu i djecu

Željku Komšiću otac Hrvat iz Kiseljaka, majka Srpkinja iz Doboja, žena Bošnjakinja iz Sarajeva…