in ,

Pričala sam zvjezdama o tebi…

Oženio se Mustafa Sandal zgodnom Melis svi kažu da je lepša od Emine

Oženio se Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, a njegova izabranica Melis Sutšurup na večnu ljubav zaklela mu se na romantičnoj ceremoniji u Rimu. Turski pevač i bivši suprug pop zvezde Jahović gala slavlje i luks venčanje najavljivao je nedeljama unazad a sad su konačno isplivale slike nekoliko dana od venčanja. Mnogi ipak ne mogu da sakriju oduševljenje atraktivnom plavušom i njenom neverovatnom lepotom.

Da je sve prošlo u savršenom redu govori i činjenica da se intimno venčanje održalo u turskoj ambasadi u Rimu, a da će gala slavlje za porodicu i prijatelje trajati čak dva dana i tu u letovalištu Marmaris od 10. do 12. juna kako je i najavljivao Mustafa.

Smeštaj i prevoz za gala proslavu gostima je obezbedio mladoženja. Par će 10. juna organizovati „grčko veče“ u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra.

Prelepa Melis oduševila je elegantnom venčanicom, neštokraćem i užeg kroja, a mnogi nisu odoleli da uporde Muistafinu sadašnju ženu sa bivšom. Iako je i tada Mjustafa dao basnoslovnu cifru za njegovo i Eminino venčanje mnogi ipak spekulišu da je venčanje s Melis ipak odrđaneo stilski i za pamćenje.

Iako, bez obzira na sve pamtimo i koliko je Emina bila lepa i srećna u trenutku svog venčanja s Mustafom.

U jeku priča o Mustafinom venčanju, Emina Jahović sve je zbunila novom zagonentnom porukom na Instagramu. Ona je naime, objavila set divnih, romantičnih fotografija, o to uz opis koji su mnogi protumačili na razne načine…

Pričala sam zvezdama o tebi – glasila je rečenica koju je Emina napisala a mnogi se pitaju da li je je to indirektna poruka upućena Mustafi ili njenoj novoj ljubavi…

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Milanović optužio Ameriku da “bahato terorizira legitimnog predstavnika hrvatskog naroda“

Fudbaler Arsenala otkrio zašto je prešao na islam i svoje novo muslimansko ime