in

“PRETUKAO ME IZ BANALNOG RAZLOGA” – Vesna koju je noćas brutalno prebio nasilnik: “On mi je drug, uopšte se ne osećam dobro posle svega”

– Uopšte se ne osećam dobro. Ceo dan me zovu članovi porodice i pitaju me kako sam. Jako su potreseni nakon što su videli snimak – istiće za “Blic” Vesna I. (48) nakon što ju je Miroslav D. (57) uzudarao u nedelju ujutru na ulici u naselju “25. maj” Mladenovcu.

Snimak jezivog nasilja pojavio se na internetu, a tokom večeri, nasilnik se predao policiji, i u stanicu je došao u pratnji advokata.

Vesna za “Blic” kaže da je do incidenta bila u dobrim odnosima sa Miroslavom.

– On mi je prijatelj, drug. Konkretan razlog napada je prilično banalan i glup. Moram da dam izjavu u policiji danas ili sutra i da se konsultujem sa advokatom pre nego što iznesem detalje u medije – naglašava Vesna vidno uznemirenim glasom.

“Trebalo je da izađu zajedno”

Podsećanja radi, stravičan incident dogodio se ispred zgrade u kojoj Vesna živi.

Prijateljica brutalno pretučene žene za Informer je objasnila da je Vesna iste noći otišla u Dom zdravlja i dežurnoj ekipi se požalila na povrede. Kako je rekla, Vesna i nasilnik se poznaju skoro 20 godina.

-Znaju se dugo ali nisu bili u vezi. Trebalo je da izađu zajedno. Međutim, kada su došli u lokal on je otišao da sedne za drugi sto. Ona mu je prebacila, što su uopšte izlazili zajedno ako sedi sa drugima. To ga je navodno isteralo iz takta i sve ostalo se vidi na snimku – objašnjava prijateljica pretučene žene.

Autopijac.com

Prema njenim rečima brutalno prebijanje žene prekinuo je njen sin koji je s prozora video šta se dešava.

– Doktorka koja ju je pregledala odmah je obavestila policiju u Mladenovcu, a zatim joj dala uput da se javi u Urgentni centar u Beogradu.

– On je viknuo i srećom Miroslav je prekinuo. Nasinik ga je poslušao, ali njegovo delo ne sme proći nekažnjeno. Moja prijateljica ima hematom iznad uha ali lekar nije mogao da vidi da li joj je povređena bubna opna. Trpi bolove fizičke i psihičke, emotivno je povređena i ne zna kako da se sada nosi s tim – rekla je prijateljica pretučene žene koja nije želela da joj mediji objavljuju ime.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Željko Komšić ubjedljivo vodi na izborima u BiH

Prema do sada prebrojanim glasovima: Ovo je novi sastav Predsjedništva BiH