in

PREMINUO UOČI ROĐENDANA – Tužna sudbina dečaka (2) koji se ugušio u požaru

Mališan (2) iz Bačkog Petrovca koji je nastradao u požaru koji je, kako se sumnja, izazvala šerpa na šporetu, preminuo je uoči svog rođendana, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, roditelji preminulog dečaka objavili su 4. oktobra 2020. godine na društvenim mrežama fotografiju nastalu ispred porodilišta. Majka i otac držali su nosilicu u kojoj je bila beba.

Podsetimo, tragedija se dogodila u nedelju oko 11 časova prepodne kada je nesrećnog mališana tetka zatekla bez svesti u prostoriji punoj dima. Odmah je pozvala Hitnu pomoć čiji su lekari pokušavali da reanimiraju mališana na putu do Dečije bolnice u Novom Sadu gde je nažalost ubrzo i preminuo.

Autopijac.com

Na lice mesta izašla je i vatrogasna jedinica koju su pozvale komšije čim su videle dim i odmah ugasila požar koji je kako se sumnja izazvala šerpa na šporetu u kojoj je ostao da se kuva ručak.

Budući da mališan nije imao vidljivih povreda niti opekotina na telu, lekari osnovano sumnjaju da je preminuo usled gušenja ali je po službenoj dužnosti njegovo telo poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

KAKO DO NEKRETNINE NA MORU / Donosimo detaljan cjenovnik za Crnu Goru, Tursku, Albaniju, Hrvatsku, Grčku…

Rusi ”opleli” po Novom Pazaru – Ovo je skandal