in

Predsednik Hrvatske o Vučićevom pozivu: Besposlen pop i jariće krsti

Autopijac.com

“Stvarno ne mogu da verujem da u Srbiji nemaju važnijeg i pametnijeg posla, poput ekonomskog razvoja države u kojem Srbija zaostaje, a Hrvatska ne napreduje kako bi trebalo”, rekao je Milanović večeras u Pazinu.

Milanović je kazao da ne treba reagovati na Vučićev poziv Srbima da istaknu srpsku zastavu na novi praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, prenosi agencija Hina.

“Valjda se očekuje da svako od nas reaguje nekakvom svojom ekvivalentnom merom i onda imamo nešto na čemu Vučić živi već 20-30 godina”, naveo je predsednik Hrvatske.

Dodao je da se na taj način “ne gradi jaka, uticajna i moćna država”.

Autopijac.com

“Kao relativno mlad čovek, puno je još godina pred njim (Vučićem), smišlja šta će raditi, pa onda smišlja ovakve zabavne sitnice. Jednom rečju, bez veze”, rekao je Milanović.

Milanović je kazao i da Srbi u Hrvatskoj “sami treba da procene koji su pravi motivi tog poziva”.

Vučić je pre nekoliko dana objavio na društvenoj mreži TikTok snimak u kojem se Srbi pozivaju da istaknu zastave 15. septembra.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave biće obeležen u Srbiji i Republici Srpskoj 15. septembra. Taj datum je izabran kao godišnjica proboja Solunskog fronta 1918. godine, u Prvom svetskom ratu.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

MALOLJETNOG SINA UBILA ZBOG MEMORIJSKE KARTICE: UVJERAVAO JE DA NE ZNA GDJE JE

FACEBOOK OTKRIVEN DA PODIJELI KORISNIKE NA VAŽNO I BITNO: VIP računi ne podliježu standardnim pravilima