in

Poziv Vladi Srbije: Hitno odobriti ivermektin za prevenciju i lečenje kovida

Pozivamo Vladu da hitno preporuči indijski pribor za prevenciju i liječenje kovida, sastavljen pod nadzorom WHO -a i američkog CDC -a, s lijekovima koje preporučuju stručnjaci iz cijelog svijeta.

Na temelju iskustva u iskorjenjivanju kovida u Indiji, gdje je upotreba kompleta za liječenje prema uputama i nadzoru Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) smanjila stopu infekcije za više od 99 procenta u roku od nekoliko nedelja, a na osnovu stavova stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom iz raznih delova sveta, pozivamo Vladu Republike Srbije da spase živote građana Srbije, spreči ozbiljne komplikacije i kontroliše kovid što pre odobri upotrebu ivermektina i drugih sastojaka iz pribora pod vodstvom i nadzorom SZO -a i CDC -a.

Komplet za profilaksu i terapiju sastavljen pod nadzorom SZO i CDC-a i primenjen u Utar Pradešu sastoji se od:

tablete paracetamola (tilenol), vitamina C, multivitamina, cinka, vitamina De-3, ivermektina 12 miligrama (10 tableta) i doksiciklina 100 miligrama (10 tableta).

Podsjećamo, Utar Pradeš, gdje je prvi put primijenjen ovaj metod suzbijanja i liječenja kovida, najmnogoljudnija je indijska država sa više od 200 miliona stanovnika.

Stopa potpuno cijepljene populacije, prema podacima od 20. septembra 2021. godine, iznosi 11 posto.

Primjenom pomenutog seta za prevenciju i liječenje smanjen je broj slučajeva za više od 99 posto, bez prijavljenih nuspojava.

Podsjećamo, stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom u saradnji sa SZO u svom profesionalnom radu preporučili su upotrebu ivermektina za prevenciju i liječenje kovida u svim stadijumima bolesti, pokazujući njegovu sigurnost i efikasnost. Neka od ovih djela među najcitiranijima su svih vremena.

Ivermektin je odavno odobren za upotrebu u Srbiji, cena mu je pristupačna, što ga čini dostupnim celokupnoj populaciji Srbije.

Vlada Republike Srbije se u svom dosadašnjem delovanju stalno pozivala na stavove struke i smernice SZO. Pozivamo Vladu da hitno preporuči komplet za prevenciju i liječenje kovida sastavljen pod nadzorom SZO i američkog CDC-a, s lijekovima koje preporučuju stručnjaci iz cijelog svijeta.

Time bi se uklonio pritisak na stanovništvo da se vakciniše i omogućio povratak normalnom životu.

Ukoliko Vlada Republike Srbije ne odobri ovaj komplet za prevenciju i lečenje kovida, pozivamo sve ljude da – umesto da stalno slušaju o procentima zaraženih, umrlih i vakcinisanih – zaštite svoje zdravlje i nabave navedene lekove. u kompletu odobrenih i sastavljenih na osnovu stručnjaka i pod nadzorom SZO i CDC -a.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Ljekari došli pred Vladu: Zbog kovid propusnica, put je blokiran!

Fudbaleri Novog Pazara doneli bod iz Kruševca