POŽAR U KOVID BOLNICI U TETOVU! IMA ŽRTAVA

POŽAR U KOVID BOLNICI U TETOVU! IMA ŽRTAVA

U modularnoj bolnici za pacijente sa kovidom-19 u Tetovu večeras u devet sati je izbio požar u kojem ima i žrtava.

Ministar zdravlja Sjeverne Makedonije Venko Filipče je na tviteru napisao da se u Tetovu dogodila strašna nesreća i da ima žrtava u požaru koj je zahvatio Kovid centar u lokalnoj bolnici.

Filipče, koji je čim je obaviješten o požaru otišao iz Skoplja u Tetovo, naveo je da se tačan broj osoba koje su izgubile život i povrijeđenih i njihovo stanje trenutno utvrđuje.

“Požar je već ugašen i svi timovi iz (tetovske) bolnice su mobilisani da pruže pomoć povrijeđenima. Oni se hitno transportuju u Skoplje da bi im se pružila odgovrajuća nega. Timovi na (skopskim) klinikama su mobilisani“, napisao je ministar zdravlja Sjeverne Makedonije oko 10.30.

Požar je gasilo više od 30 vatrogasaca sa sedam vozila, a zamjenik komandira vatrogasne jedinice je rekao da su iz modularne bolnice izvadili i mrtva tijela, ali da jos ne zna koliko.

Na mjesto nesreće u tetovskoj bolnici odmah je došla je i gradonačelnica Tetova Teuta Arifi koja je rekla da je „požar izbio velikom brzinom, ali da se još uvijek čekaju podaci iz bolnice i policije o eventualnim žrtvama“.

„Apsolutno žalim. Tu su bili bolesni ljudi, koji su bili na liječenju“, rekla je Arifi novinarima.

Danas.rs
Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dješavanjima u Sandžaku i šire zapratite našu facebook stranicu SandzakLive OVDJE

Total
6
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts