Pošta Srbije i Carina dogovorile: Zajedno do bržeg i lakšeg prometa pošiljaka

Pošta Srbije i Carina dogovorile: Zajedno do bržeg i lakšeg prometa pošiljaka

Pandemija koronavirusa dovela je do niza promjena u cijelom svijetu, uključujući i širenje online kupovine, zbog čega je potrebno pružiti najefikasniju uslugu u okolnostima višestrukog povećanja broja pošiljki Srbije procenjuje se.
U tom smislu, Pošta Srbije i Uprava carina već su postigli dogovor i započeli poboljšanje tehnoloških rešenja, dok se u narednom periodu očekuje kontinuirano poboljšanje procesa, njihovo ubrzanje i primena primera najbolje prakse iz celog sveta.
Kroz sistem prethodnog obaveštavanja o isporukama isporučenih na teritoriju Srbije, biće omogućena potpuna, brza i efikasna kontrola, a dalji razvoj sistema u potpunosti će automatizovati otpremni promet, od transporta i sortiranja do carinskog postupka, što će korisnicima omogućiti za bržu isporuku pošiljke i praćenje. samo ulazak u zemlju.
Kako bi u potpunosti zadovoljili korisnike poštanskih usluga i dalje razvijali ovu vrstu trgovine, direktori Pošte i carine i njihovi timovi već su pokrenuli aktivnosti na provedbi projekata za optimizaciju i ubrzanje poslovnih procesa koji se odnose na dostavu i kontrolu pošiljaka u međunarodnim okvirima. saobraćaj..
Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku sa dješavanjima u Sandžaku i šire zapratite našu facebook stranicu SandzakLive OVDJE

Total
8
Shares
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Related Posts