in

Poslanik SPP-a napao vladu Srbije: “Vi čuvate bezakonje”

Nakon najavljene koalicije SDA i SDP-a u Tutinu, oglasila se FB stranica SPP Tutin i prenijela je status narodnog poslanika ove stranke Zaima Redžepovića, koji je optužio Vladu srbije da čuva bezakonje, FB status prenosimo u cjelosti:

Mijenjamo staro za staro!
Nakon užasne vijesti da se dijete utopilo u Vidrenjaku, o čijem koritu i prirodnom putu ne brinu ljudi koji bi trebali, ali i sjećanja na pronađenog nesrećnog čovjeka koji je skončao u prostorijama nove zgrade gdje se trebaju smjestiti opštinari, umjesto da neko odgovara, mi dobijamo novu, staru većinu!?

Tutin pokušava da otkrije još jedan nivo ispod ovog za koji smo mislili da je dno, doduše i oni (SDP i GG) su mislili da su stigli do dna sa njihovom koalicionom vlašću sve dok im nije javljeno da oni ne smiju da misle!

– Nije lahko razlučiti da li je ovo realizacija prijetnje da Tutin ne interesuje gospodina koji je krađom glasova po Srbiji postao bitan među Bošnjacima ili je čista frustracija jer u ovom Tutinu gdje živi 98% Bošnjaka, sa sve koalicionim partnerom ne može da preturi 1.500 glasova!?

Na drugoj strani, moguće je da je ovo zapravo samo sunovrat SDA politike koja je pristala da se samouništi i služi ovom ‘Vučićevom Bošnjaku’, kako ga od milošte zove svaki simpatizer, funkcioner i član SDA.
– Bilo kako bilo, dobro je da se konačno svi postave tamo gdje pripadaju! Nijesam iznenađen i ne bi trebalo da više ima dileme zbog čega su sve moguće ponude odbili ovi pošteni kojima je evropski Tutin na prvom mjestu, ali im je šaka vlasti sa SDA na čelu ipak ispred prvog mjesta.

Autopijac.com

– Vjerujem da su otišli tamo jer su znali da će u eventualnoj vlasti sa nama morati da odgovaraju od vakta kada su preko noći nestajale donacije za vodovod iz Turske, za one cijevi koje su negdje nestale, a bile su smještene negdje naspram Dalasa.
– Kud li nestadoše i ko li je tad bio vlast!?
Doduše, znali su i da će neko odgovarati za prodaju Doma kulture za bagatelu.
– Ko li i kako vanredno to izglasa tu pljačku!?
Bilo je još i trebalo je još, ali eto…

Sad neće morati, barem još neko vrijeme!
Prosto, jasno je ono na šta smo ukazivali i prije, razna pakovanja koriste, različito se pakuju, ali sastav ne mijenjaju!
– Nejse, građani biraju!

Ako ovakav lik može da dobije tih hiljadu i nešto glasova u Tutinu sa sve privezkom kojim se kinđuri, ja ne mogu ništa drugo da kažem, osim, ‘Eldorado, čoveče’!
– Pomoćićemo kome god treba usled ove poplave (mislim na kišu).
Danas sam razgovarao o aktuenim problemima i šteti usled poplave sa osvjedočenim prijateljem našeg Tutina, direktorom JP Pošte Srbije Zoranom Đorđevićem.
On je poželeo da ova situacija što prije prođe, ali i obećao da će pomoći šta god i koliko god treba.

Ponosan sam na ovakve prijatelje i hvala im!
Što se tiče druge vrste poplave, koalicije koja je sve živo uništila ovdje, a niko iz Bg (Vlade, nadležnog ministarstva) nije htio da ispoštuje zakon i uradi što bi svugdje na drugom mjestu, nijesmo mogli više i to će morati narod!
Na pitanje čime su zaslužili da Vlada čuva ovo bezakonje i njih na vlasti, neka oni sami odgovore.

– Narod će morati da se odrekne političara koji su se njih i javno odrekli ili neka trpi, dok god može…
Narodni poslanik,
Zaim Redžepović

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

-1 Points
Upvote Downvote

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Ovo su majka i sinovi iz Pljevalja koji su poginuli u Podgorici: Vodena bujica za tren odnijela tri života

“Osman ef. Rastoder – Oslobađanje zaborava” /VIDEO/