in

Poslanik BS Amer Smailović od srpske policije doživio neprijatnosti

„Po ko zna koji put sam zadržan i pretresan na graničnom prelazu Republike Srbije. Razlog je poznat – Rezolucija o genocidu u Srebrenici koju smo usvojili u Skupštini Crne Gore“, naveo je Smailović

Poslanik Bošnjačke stranke (BS) Amer Smailović objavio je na Fejsbuku da je doživio neprijatnost na granici Špiljani prilikom odlaska i povratka iz Srbije. Naveo je da je oba puta zadržan sa porodicom oko sat, te da je siguran da je razlog Rezolucija o genocidu u Srebrenici.

Po ko zna koji put sam zadržan i pretresan na graničnom prelazu Republike Srbije. Ovog puta u 00:20, sa porodicom, na graničnom prelazu Špiljani, duže od 45 min. Takođe sam i danas prilikom ulaska doživio neprijatnost od strane granične policije Srbije, koja je detaljno pretresla auto i zadržala me na prelazu duže od jednog sata”, naveo je Smailović na Fejsbuku.

Dodao je da je ovo samo nastavak prakse koja već godinu sprovodi policija Srbije prema političkim predstavnicima Bošnjaka u Crnoj Gori, ali i prema ostalim poslanicima.

“Razlog je poznat – Rezolucija o genocidu u Srebrenici koju smo usvojili u Skupštini Crne Gore. Valjda je ovo taj ,,Otvoreni Balkan“, otkud znam”, poručio je on.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

/VIDEO iz 1960-te/ Kosovski mediji o Rožaju kao ALBANSKOJ SREDINI

Završena dionica puta do Sopoćani,uskoro otvaranje uz prisustvo Vučića