in

Porodica iz Srbije napravila daću za 18. rođendan preminulog dečaka, a na Tviteru osuli paljubu po njima “GROZAN OBIČAJ”

Kada voljeni odlaze, ostaje praznina u srcu i duši, koja sa vremenom postaje sve veća. Upravo zbog toga, obeležavanja njihovih rođendana ili datuma smrti, predstavlja način da uspomenu na njih čuvamo što duže.

Snimak jedne porodice iz Srbije, postao je viralan na društvenim mrežama, nakon što su se okupili na groblju da proslave 18. rođendan svom prerano preminulom sinu, bratu, prijatelju.

Snimak koji je postao viralan na Tik Toku, prikazuje bogatu trpezu koju su izneli na groblje, a svima je pažnju najviše privukla torta u obliku psa na kojoj su stajale dve svećice sa brojevima 1 i 8, dok je malo dalje, kod samog spomenika stajao isti broj, samo ovog puta, od balona.

Burgeri, pečenje, pite, kiflice, salate, predjelo, princes krofne, kolači, sokovi, voće, nalazili su se duž mermerne površine na kojoj je bilo sve namešteno.

Autopijac.com

Iako je ovakav način davanja daća i dolaska na groblje povodom određenih datuma koji nas vežu za pokojnika, u nekim delovima Srbije, deo kulture i tradicije, na društvenim mrežama nisu imali razumevanja za ovakav gest porodice prerano nastradalog mladića.

“Kako i koliko grozan običaj. Imao sam priliku da ovo jednom vidim uživo. Jezivo deluje”, “E, sad sam sve videla”, “Strahota”, samo su neki od komentara onih koji su osudili ovakav način ponašanja porodice preminulog na groblju.

Ipak, bilo je i onih koji su u komentarima osudili ovakve komentare.

“Pustite ljude da žale za svojim voljenima kako žele”, glasio je jedan od komentara.

(Blic)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

“SVE ĆU DA VAS POKOLJEM!” Beranac napao vlasnika pekare i njegovu maloletnu ćerku

Radost u porodici Gadžun: Otac objavio poruku od koje bi kamen zaplakao