in

Polje lavande, puno zimzelenog grmlja, drvoredi javora i bambusa: Idealno mjesto za ljetno vjenčanje u blizini Zagreba

Autopijac.com

Mjere su popustile, započela su sva ogromna vjenčanja koja su odgođena zbog pandemije, a dugo očekivani centar za događaje otvoren je u pravo vrijeme. Riverside Garden na zagrebačkim golf terenima. Na samo nekoliko minuta vožnje od centra, na mirnom i zelenom mjestu od sada možemo uživati ​​u širokom spektru događaja; od vjenčanja, porodičnih okupljanja i proslava do poslovnih događaja, sastanaka, prezentacija i konferencija.

– Vanjska terasa nudi mogućnost organiziranja domjenaka za do 500 gostiju u koktel verziji, gdje će svi uživati ​​u našoj hortikulturi, polju lavande, mnogim zimzelenim grmovima, drvoredu javora, bambusu i mnogo različitih cvijeća koje smo pažljivo odabrali kako bismo obogatili prirodno zeleno okruženje i sve u blizini centra Zagreba – ističu vlasnici Goran i Andreja Turkić i dodaju: “Sjenica smještena u središnjem zelenom pojasu idealna je za ceremoniju vjenčanja ili za izradu foto albuma kao uspomenu na nezaboravne trenutke. “

Velika centralna dvorana u sjedećoj postavi može primiti do 300 gostiju, a za koktel varijantu spremna je za 600 gostiju. Dodatnu čaroliju stvara staklena stijena koja odvaja dvoranu od terase, a njezinim otvaranjem stvara se jedan od najljepših i najvećih prostora za događanja u Zagrebu i okolici.

Autopijac.com

Pročitajte takođe: Aleksandra Dojčinović u svojoj oazi u centru Zagreba: Luksuzno okruženje daje posebno iskustvo kupovine

Pored velike sale, u zgradi se nalazi i “Zelena soba”, prelijepa mala sala idealna za porodična okupljanja, rođendane i poslovne sastanke sa 40 mjesta.

Dvorane su takođe tehnički opremljene, a centar je spreman za organizaciju korporativnih događaja, konferencija i prezentacija. Na katu se nalazi i moderan apartman za dnevne potrebe mladenaca i svih koji iznajmljuju Riverside Garden kako bi njihovi važni događaji bili što kvalitetniji i ugodniji. Većinu dizajna cijelog centra potpisuje Andreja Turkić.

Za gastronomsku ponudu zadužena je Tena Majetić sa svojim Ugostiteljskim timom Majetić, koji u modernoj kuhinji priprema tradicionalna i moderna jela. Uz gastronomsku ponudu, ona preuzima i cjelokupnu organizaciju svih vrsta događaja, jer kako Tena s ponosom kaže, osim izvrsnog kuharskog i uslužnog osoblja, u njenom timu su i menadžeri događaja.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Aleksandra Dojčinović u svojoj oazi u centru Zagreba: Luksuzno okruženje daje posebno iskustvo kupovine

Naučite kako napraviti biljni terarij: Ana Hrgovčić je maherica i uz njen savjet svi mogu imati živi ukras za dom