in ,

Policijski zapisnik OTKRIVA zašto je Samir Tandir prebio muža Ilde Čolović |

Nakon što je u septembru mjesecu prošle godine Samir Tandir čekićem prebio Seada Veljovića, bivšeg supruga Ilde Čolović sandžačka javnost tada nije mogla da shvati razlog prebijanja supruga rođake Samira Tandira.

Ilda Čolović, vršiteljka dužnosti direktora Turističke organizacije (djevojačko prezime vraćeno nakon razvoda), bivša je supruga Seada Veljovića iz Prijepolja koga je, kako policija sumnja i o čemu je pisao beogradski list “Blic”, Samir Tandir pretukao ćekićem za meso, a koji se kasnije zbog svega što je naveo u dokumentima, Sead se razveo od supruge Ilde.

Da su u pitanju moguće ljubavne intrige najbolje govori krivična prijava, koju je bivši muž podnio protiv Tandira, a kasnije povukao. Tekst krivične prijave se pojavio na društvenim mrežama, a njen sadržaj ukazuje na dešavanja koja su prethodila napadu s mesarskim čekićem. Da stvar bude još bizarnija, Prijepoljci tvrde da su Tandir i Čolovićka u bliskim rodbinskim vezama.

Tandir je za pomoćnika predsjednika opštine postavio penzionisanog tehničara Izeta Čolovića, oca Ilde Čolović, koja je u međuvremenu dobila stalni posao u Biblioteci i to sa mjesta direktorke Turističke organizacije i sada čeka da završi direktorski mandat u Turističkoj organizaciji kako bi nesmetano prešla u drugu ustanovu.

Kad se uzme u obzir da je Samir Tandir bivši hodža koji je duže vrijeme nosio ahmediju ovakva sumnja još više dobija na težini i bizarnosti. Sve gore navedeno možete se uvjeriti na osnovu policijskog zapisnika koji se nalazi ispod teksta.

1. stranica

1. stranica

2. stranica

2. stranica

3. stranica

Autopijac.com

3. stranica

1

1

2

2

3

3

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

BLAMAŽA: POGLEDAJTE ZBOG KAKVE IZJAVE BRNABIĆKE O 14. FEBRUARU GRAĐANE SRAM

BRUKA I SRAMOTA: Vučić uručio orden vladiki optuženom za pedofiliju