in

Policija je pronašla i zaplenila oko 71 kilogram hašiša, oko 40 kilograma ekstazija i oko 50.000 komada LSD u obliku sličica

Pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su N. N. (1993), S. M. (1973) i D. M. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Autopijac.com


Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje narkotika na parkingu jedne benzinske stanice u Surčinu, a policija je tom prilikom u dva rezervna točka kamiona pronašla i zaplenila oko 71 kilogram hašiša, oko 40 kilograma ekstazija i oko 50.000 komada LSD u obliku sličica.


Pretresom stana N. N. policija je pronašla pištolј sa okvirom i tri metka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

N. N., S. M. i D. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Selektivna pravda! Krivične prijave vlasnicima tekstilnih preduzeća zbog zagađenja rijeke Raške

Osmani: Na teritoriji Kosova nikada neće biti srpske policije i vojske