in

Pojavio se snimak neposredno pre ubistva Mikija Kolašinca

Holandska policija napravila je foto-robot muškarca koji je snimljen na mestu na kome je Kolašinac ubijen.

Holandska policija rekonstruisala je kretanje pevača Envera Mikija Kolašinca iz Novog Pazara, koji je brutalno likividiran 9. juna u gradu Buhtenu, a pomoću video-snimaka sa sigurnosnih kamera otkrili su da je on neposredno pre ubistva kupovao hleb u pekari.

Podsetimo, Kolašinac je ubijen pre devet dana u sačekuši, kada je nepoznati napadač pucao na njega ispred zgrade u kojoj je on živeo u gradu Buhtenu u provinciji Limburg. Njegovo telo pronađeno je ispred garaže, a ubrzo je utvrđeno da je likvidiran hicima iz vatrenog oružja. Napadač za sada nije uhapšen i nalazi se u bekstvu.

Holandrska televizija RTL5 u svojoj emisliji “Istraživanje” objavila je nove detalje ubistva, koje podseća na mafijaško. Objavili su i video-snimak na kom se može videti da je Kolašinac pre zločina bio smiren i da je opušteno došao u obližnju radnju po hleb.

– Istražitelji su ispitivali stanovnike ovog dela grada nakon ubistva, a uzeti su i snici sa nadzornih kamera kako bi otkrili detalje ovog zločina. Naime, urađen je i foto-robot muškarca, koji je u vreme zločina bio u blizini pucnjave. Kamere su zabeležile kretanje žrtve, pa je utvrđeno da je pevač svojim sivim “mercedesom” došao kući između 14 i 15 sati. Kola je parkirao u garažu i razgovarao sa komšijama – prenose u emisiji kretanje Kolašinca, pa nastavljaju:

– Kolašinac je nakon toga otišao biciklom do pekare. Kupio je hleb i nije se mnogo zadržavao u pekari. Izašao je u 15.53 sata i krenuo kući. Međutim, do kuće nije došao jer je brutalno likvidiran.

Muškarac snimljen na mestu zločina

Holandska policija napravila je foto-robot muškarca koji je snimljen na mestu na kome je Kolašinac ubijen.

– Reč je o robusnom čoveku, visokom oko 180 santimetara i starosti između 50 i 60 godina. Za sada nije sigurno da li je on svedok zločina ili možda čak i izvršilac – naveli su ranije holandski portali.

Neupadljiv čovek

Holandske komšije ubijenog Envera Mikija Kolašinca, koji se bavio i muzikom i 2019. za produkciju Grand snimio pesmu, rekle su da je on bio neupadljiv čovek.

– Nismo ga dobro poznavali. Vodio je miran život i niko u Holandiji nije znao da je on pevač u Srbiji – kaže izvor i dodaje da se kao mogući motiv pominju finansijski problemi Kolašinca.

– Pominjalo se da je ostao dužan radnicima koji su radili za njegovu firmu u Nemačkoj, ali zvanične potvrde nema – dodaje sagovornik.

(Espreso/Kurir)

Report

Šta misliš o ovome?

-1 Points
Upvote Downvote

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Džo Bajden pao s bicikla (Video) – Sandzaklive.rs

B92: Posmatrači iz Njemačke bez primjedbi na obdukciju: Muftija Zukorlić preminuo prirodnom smrću