in

Pedofil naručio ubistvo deteta i majke

Pedofil koji je naručio ubistvo dečaka kog je silovao je osuđen na zatvorsku kaznu.

Izvor: Policija Misurija

Pedofil iz američke države Misuri osuđen je na deset godina zatvora jer je pokušao da naruči ubistvo dečaka kog je silovao, kao i njegove majke. Mislio je da angažuje plaćenog ubicu, ali je u pitanju bio agent na tajnom zadatku.

Džon Mark Vilson je optužen po dve tačke za sodomiju i zlostavljanje maloletnika, a nakon što je protiv njega podignuta optužnica, pokušao je da nađe plaćenog ubicu koji bi likvidirao njegovu žrtvu, dečaka čiji identitet nije saopšten.

Vilson je kontaktirao “sumnjivog” lokalnog kriminalca, koji je potom obavestio policiju o njegovoj nameri da angažuje plaćenog ubicu, da ne bi odgovarao pred zakonom zbog silovanja dečaka.

Prerušenom agentu je kazao da je ubistvo “jedini izbor”, i da bi želeo da bude ubijena i majka dečaka, ali da “nema trenutno dovoljno novca”. Dao mu je 25 metaka, fotografiju deteta kao i 2.000 dolara.

“Svakako se nadam da će se majka ubiti skrhana bolom zbog smrti dečaka, pa ne moram da brinem. Ali ovo je jedini izbor”, rekao je on agentu, a ta izjava je pročitana i u sudnici. Slučaj zbog silovanja se i dalje vodi pred sudom.

(MONDO)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Rusi koristili hemijsko oružje

Kućni aparati koji troše najviše struje