in ,

Patrijarh Dodiku: Ti si predsednik ničega (VIDEO)

Patrijarh Porfirije prethodnih dana je bio u poseti Bosni i Hercegovini, a juče je boravio u Prijedoru, gde je član Predsedništva BiH Milorad Dodik pripremio doček za njega. Tokom obraćanja, Porfirije je potkačio Dodika, naglasivši da “nije predsednik ničega”, a prisutni su prasnuli u smeh.

– Svi mi pravoslavni znamo kako se obraća vladika vladici, patrijarh vladici i obrnuto, ali mi smo ovde svi svoji, i više od formalnosti smo braća – istakao je patrijarh tokom obraćanja.

Autopijac.com

A onda se obratio Dodiku, srpskom članu Predsedništva BiH.- Dragi, ja sam malopre pitao, ne znam kako da te oslovim, predsedniče, jer nisi predsednik ničega, ili jesi – upitao je Porfirije Dodika.Prisutni su zatim prasnuli u smeh i počeli da aplaudiraju, a Dodik je smehom pokušao da sakrije neprijatnost, ali mu do nije baš najbolje pošlo za rukom.Patrijarh zapravo ništa nije pogrešio, jer je Dodik samo član Predsedništva BiH, pa samim tim nije predsednik.Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

ŠOK ZA ABAZOVIĆA NA SASTANKU SA DIJASPOROM U NJUJORKU: ,,Vi gospodo ste izdali Crnu Goru, vi ste sluge velikosrpskog projekta”

Ðerlek: Sačekaćemo sedam do deset dana! Onda slede rigoroznije mere