in

OVO SU 4 MUŠKARCA UHAPŠENA U ISTRAZI UBISTVA ĐOKIĆA: Pogledajte kako policija hapsi osumnjičene da su ucenjivali Džonića (VIDEO)

Nakon izjave koju je dao osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Goran Džonić uhapšena su četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saizvršioce.

Kako Objektiv saznaje, dvojica od privedenih su braća Konstantin i Kostadin Milošević koji su u selu Moravac poznatiji kao Jojke, treći muškarac je Marko Momčilović iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP-a iz Beograda koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a četvrti, kako saznajemo je D.M. iz Ozrena.

Kako se sumnja, oni su iskoristili Gorana Džonića jer je bio blizak sa porodicom Đokić, tako što su mu pretili i ucenjivali ga.


Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake – porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

”Po cijeli dan tovarim ugalj i kopam grobove za preminule Pešterce da bi prehranio svoju porodicu”

Fatmir Alispahić se javno izvinuo Senaidu Zaimoviću zbog vrijeđanja u svojoj emisiji „Defter hefte. Evo šta je morao javno pročitati i šta stoji u Sudskoj nagodbi: