in

Ovo je nova poslanica SNS u Skupštini Srbije, ljudi u nevjerici: “Sramota gdje živimo”

Foto: Instagram

Nova poslanica Srpske napredne stranke Staša Stojanović svoj je ulazak u skupštinske klupe obilježila nizom objava na društvenim mrežama, a nije trebalo dugo da dio građana Srbije izrazi nevjericu i šok na Twitteru zbog Stašinog mandata u Skupštini.

Staša, koja je postala poznata po ometanju opozicionih medijskih konferencija u Novom Sadu, ali i po tome što je na sva usta hvalila predsjednika države Aleksandra Vučića, je uz fotografije podijelila i dva videa, na kojima se smiješi, uz komentar “svijet je moj”.

“Narodna poslanica Republike Srbije. Samo ću reći da ću biti najbolja verzija sebe, nastavit ću se uspoređivati samo sa sobom jer put koji sam prošla, školu koju sam stekla i svakodnevni život koji živim vjerujem da su vrijedni ne samo ovoga već i svega što znam da me čeka u budućnosti. Zahvalnost koju osjećam prema ljudima koji su bili tu za mene pokazat ću na svoj način, a to je lojalnost i borbenost. Hvala prijateljima, ali i neprijateljima koji su od mene napravili ovo što jesam”, poručila je srbijanska političarka.
Ubrzo se Staša našla na udaru kritika.

Autopijac.com

“Evo ga. Staša Stojanović, predstavnica srpske inteligencije. Ogadi mi vlastiti nadimak”, “SNS poslanica, teška dijagnoza, Staša Stojanović. Gdje mi živimo? Skupština Srbije”, “Staša Stojanović Narodni poslanik SNS-a, poslije više pokušaja da upadne u Zadrugu, upala je u Skupštinu. Pored završene SNS akademije nije mogla upasti u Zadrugu, ali za Skupštinu joj nije potrebna ova visoka škola. Ona će vam odrediti minimalac za ovu godinu”, “Mene je sramota”, samo su neke od reakcija.

Staša je odgovorila na kritike.

“Kakva dobrodošlica za prvi dan skupštine. Cijela Srbija piše i priča kako sam se, Bože moj, uslikala. Svi se slikaju, snimaju, daju izjave, prave konferencije, a meni žele nametnuti da je slikanje zabranjeno?! Ej, snimka prije početka koju želim imati za uspomenu, to mi žele zabraniti?! Luđaci”, napisala je na svom Twitteru.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Ukoliko napadne Tajvan Kina će morati savladati vojsku koja se 70 godina sprema za odbranu

Ukrajina povlači svoje vojnike sa Kosova