in

Osam pobeda i dva poraza novopazarskih boksera u Banjaluci

Bokseri Novog Pazara ostvarili su osam pobeda i dva poraza tokom prvog takmičarskog vikenda Regionalne lige u Banjaluci, pa trenutno zauzimaju treće mesto među 10 klubova učesnika.

Prvog dana, Džejlan Toskić je u kategoriji do 67 kilograma prekidom u prvoj rundi pobedio Nikolu Lazarevića iz beogradskog Radničkog, dok je Igor Rogić u kategoriji do 71 kilograma sa 5:0 dobio predstavnika Maribora Gašpara Podgoršeka.

Almir Memić je kod boraca lakših od 75 kilograma slavio bez borbe protiv Davida Gjorgokjeskog iz skopskog Vardara, a uspešni u kategorijama do 80 i preko 92 kilograma bili su Ahmed Mavrić i Vladan Babić, koji su jednoglasnim sudijskim odlukama savladali Florjana Begaja i Juru Šimunovića iz Maribora.

Autopijac.com

Poraze su doživeli bokseri Novog Pazara u kategoriji do 63,5 kilograma Vael Mejri i Stefan Filipović, od kojih su sa 4:1 i 5:0 bolji bili borac banjalučke Slavije Nikola Ivković i član Vardara Ilhan Ozmen.

Drugog dana, Toskić i teškaš Sadam Magomedov su bez borbe upisali trijumfe nad Lozničaninom Dušanom Prica i Milisavom Savićem iz Sombora, a Memić je prekidom u prvoj rundi pobedio Vuka Mičića iz Slavije.

M. Minić

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

“GROZNO JE, A BIĆE JOŠ GORE” – Vučić o sve težoj energetskoj situaciji: “Zatvaraće se šoping-molovi po Evropi zbog struje”

HEJ, MISLIM DA NAM DETE VIŠE NIJE ŽIVO, NE DIŠE! Stravična ispovest majke dečaka stradalog u požaru