in ,

Opština Novi Pazar odlučila da ponovo pokuša sa potapajućim stubićima: uskoro početak radova

U Novom Pazaru, opština je nedavno dodijelila tender za izradu potapajućih stubića firmi LGR International d.o.o. Ukupna vrijednost radova iznosiće 12 173 520 dinara. Početak radova se očekuje u skorije vrijeme, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvoljavali.

Međutim, ovaj projekt nije bez problema. Prethodno su potapajući stubići već jednom izrađeni u pešačkoj zoni, ali nikada nisu proradili, što je dovelo do velikog gubitka novca i nezadovoljstva građana. Uprkos tome, opština se odlučila ponovo uložiti velik iznos novca u ovaj projekt, što je mnogim građanima izgleda kao neodgovorna i nesmotrena potrošnja novca.

Ipak, potapajući stubići su važan dio pešačke zone i njihova bezbjednost je od ključnog značaja. Pesačke zone su mjesta gdje se ljudi kreću pješice i gdje se očekuje da će automobili biti manje prisutni, što omogućava sigurnije kretanje pešaka. Ako su potapajući stubići dobro postavljeni i funkcionalni, oni pomažu u regulisanju saobraćaja i pružaju dodatnu zaštitu pešacima. Stoga je važno da opština pažljivo razmisli o ovom projektu i da osigura da se novac racionalno potroši kako bi se osigurala sigurnost u pesačkim zonama.

Izvor. Sandzaklive.com

Report

Šta misliš o ovome?

One Comment

Leave a Reply
  1. Po treći put se rade stubići. Kakva smo mi očajna opština, pardon grad. Niti se ko buni, niti se ko pita zašto se tako lako bacaju pare građana. Strašno. Kakvi su to stručnjaci 😩

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Sandžak! Ljubav na prvi pogled: Nekrunisani kralj paprike iz Prijepolja pronašao srodnu dušu u Surčinu

Đerekare: malo peštersko selo sa bogatom prirodnom ljepotom i kvalitetnim mlečnim proizvodima