in

Oglasio se Novopazarac koji je vozio autombil: Nadamo se da će naši vukovi Fatih Biševac i Alija Daca biti bez većih posljedica

Na auto-putu Miloš Veliki u neposrednoj blizini tunela Šarani tokom ranih večernjih sati došlo je do teže saobraćajne nezgode. Vozač putničkog automobila iz za sada neutvrđenih razloga izgubio je kontrolu i završio u kanalu pored puta.

“Zatekli smo jeziv prizor pored puta. Odmah smo stali i pozvali policiju, od siline udara uključili su se erbegovi na vozilu. Stvari iz automobila su svuda bile rasute”, kaže za RINU jedan od očevidaca. U ovoj saobrćajnoj nezgodi povređeno je troje lica koja su vozilom Hitne pomoći prebačena u Opštu bolnicu u Čačku. “U jedinici intenzivnog lečenja zbrinuta su tri povrijeđena putnika starosti devet, 18 i 50 godina. Sva trojica imaju teške tjelesne povrede i njihovo stanje se prati”, potvrđeno je u Opštoj bolnici u Čačku. Prema prvim informacijama sa terena radi se o MMA borcima i članovima sportskog kluba Oktagon iz Novog Pazara, a sa njima u vozilu su se nalazila još dva putnika.

Tom prilikom se oglasio i vozač automobila, inače trener borilačkog kluba Oktagon, a njegov fb status prenosimo u cjelosti.

Allahovom voljom se desilo to što se desilo. Svi smo van životne opasnosti. Kako je bilo elhamdulillah što smo živi ostali. San je varka!
Ovo je dunjaluk i na njemu nema rahatluka za vjernika! Molimo Allaha za lijep završetak. Od Allaha i bolest i lijek i život i smrt! Allah da nas sačuva onoga što ne možemo da podnesemo!- napisao i nastavio u drugoj objavi, koja se nalazi ispod oglasa.

Autopijac.com

Mnogo poruka a ne mogu svima sve da objasnim. Sustigao me umor od putovanja i vožnje dva tri dana zaredom zbog posla, spavao sam ljepo u Bosni i krenuo ka Pazaru, međutim momci su također zaspali i stvorila se jedna monotonija vožnje tokom puta. Vozio sam drugom trakom i tražio isključenje za odmor i da se malo umijem. Nakon toga sve je postalo horor. Hvala Allahu što su momci živi. Nadamo se da će naši vukovi Fatih Biševac i Alija Daca biti bez većih posljedica a što se mene tiče svi znaju da sam ovoj djeci više otac nego trener. Molim Allaha da mi podari sabura jer mislim da je meni najteže od svih. Svako se brine za svoje dijete a ja za sve njih. Allah da mi oprosti što sam razlogom da neko pusti suzu zbog mene!

Foto: RINA
Izvor:SandzakDanas

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Voštinić: I presuda za smrt Ernada Bakana povod za protest

GROBARI U NEVJERICI: Partizan poražen od Novog Pazara pred evropsko gostovanje