in

Oglasio se muškarac koji je šutirao psa i udarao ženu

Muškarac iz Zemuna nakon što se njegov pas sukobio sa drugim, udario ženu i nogom šutirao životinju.

Izvor: Instagram/Prinscreen/moj_beo_grad

I. B. iz Zemuna se oglasio nakon snimka stravičnog nasilništva na kom je udario ženu i šutirao psa. Tvrdi da mu nije bila namera nikoga da povredi, kao i da se incident dogodio kada su se kučići sukobili. On je, kako kaže, pokušao da spase svog ljubimca, a u afektu je agresivno odreagovao:

“Pokušao sam da spasem psa, ceo život uz mene su psi, ljubitelj sam pasa i životinja. Nisam sklon nasilju, bio sam u stanju afekta, mislio sam da će mog psa udaviti. Posle snimka koji sam gledao, izvinjavam se toj ženi, hteo sam samo da je odgurnem što dalje od životinje. Znam da je teško naći opravdanje, ali uvek sam spreman da dam život za mog psa, kao što je ta žena bila spremna da da svoj život za svog”, rekao je I. B, prenosi Kurir.

On je odgovorio da je incident nastao kada su se kučići sukobili, a tvrdi da je gospođa krenula da davi njegovog psa.

“Sve se desilo kad su se kučići sukobili. Gospođa nije vodila svoje kuče na povocu, kad su se sukobili krenula je da davi moje kuče. U tom stanju sam joj više puta govorio da pusti, da ne davi mog psa i da uhvati svoje kuče, a da ću ja svoje. Udarao sam svoje kuče da pusti drugo, a i gospođa pošto je trzala mog psa, par puta sam nju udario nenamerno. Nisam imao nameru, nisam ni svestan šta se dešavalo. Žalim zbog svega, hteo sam samo da spasem oba psa”, kaže za Kurir I. B.

(MONDO/Kurir)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Kavazović: Podržavam nastojanja porodice Muamera Zukorlića da se utvrde uzroci njegove smrti

Majka ubijenog Ukrajinca se obratila Putinu