in

Oglasio se Elmin sin Amir: STIDIM SE BRATA USAME i AMIDŽE MUHAMEDA |

Iako je javnosti vrlo brzo nakon muftijine iznenadne smrti bilo jasno da se unutar porodice Zukorlić i stranke SPP dešava sukob, kao i da se priprema neka vrsta podjele u samoj stranci, ipak niko nije mogao pretpostaviti da bi sukob unutar same porodice mogao ovoliko eskalirati i pretvoriti se u napad na muftijinu udovicu i majku njegovo četvoro djece, Elmu Elfić Zukorlić. Nakon što su čelni ljudi Stranke pravde i pomirenja “očistili” stranku od onih koji joj “štete”, riješili su i IUNP da “očiste” od Elme Elfić Zukorlić?!, koja je rame uz rame sa Muamerom Zukorlićem izborila njegovu afirmaciju i akreditaciju. Kome i zašto toliko smeta prisustvo udovice Muamera Zukorlića na pomenutom univerzitetu pita se javnost u Sandžaku, a povodom sve učestalijih napada na njegovu majku oglasio se i sin Elme i Muamera Zukorlića.
Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Stidim se
Ja sam Amir Zukorlić, četvrto dijete i drugi sin od sinova Muamera Zukorlića Muftije. Oglašavam se zbog svih ružnih dešavanja oko moje porodice STIDIM SE ponašanja svog starijeg BRATA i svog AMIDŽE, kao i najbližih SARADNIKA mog rahmetli oca, prema mojoj majci, meni sestrama i mlađem bratu.

Treba i SVI ONI DA SE STIDE svega što rade lažu, izmišljaju, potvaraju, posebno prema mojoj majci. Svi napadi na nju su istovremeno napadi i na nas, njenu i Muftijinu djecu!

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Kupio usisivač pa mu prestao raditi: Tražio povrat novca, nakon što mu nisu dali, sve porazbijao! (Video) |

Kasni rekonstrukcija Kule motrilje, simbola Novog Pazara