in

Oglasila se Elma Elfić Zukorlić o večerašnjem incidentu sa obezbeđenjem na IUNP

Predsednica Univerziteta u Novom Pauaru Elma Elfić Zurkolić kazala je večeras za RTV Novi Pazar da ju je vest o dešavanjima na toj visokoobrazovnoj ustanovi zatekla u Beogradu.

Ona je kazala da je primila informacije da su aktivisti Stranke pravde i pomirenja, za koje ističe da su do nedavno branili vakufe i čije delovanje je, ističe, između ostalog, bilo bazirano na odbrani vakufa, večeras došli da ”brane” univerzitet, i postavlja pitanje ”od koga?”

Autopijac.com

Elfić Zukorlič ističe da su sve odluke o angažovanju profesionalnog obezbeđenja donete od strane organa Uprave Univerziteta, te da je to prvi put da ta visokoobrazovna ustanova potpisuje ugovor o angažovanju sa profesionalnim obezbeđenjem, što navodi, ranijih godina nije bio slučaj.

”Izražavam duboko žaljenje šro je večeras izostao profesionalizam i objektivnost i upućujem apel i molbu nadležnim organima da zaštite autonomnost Univerziteta od bilo kakvih političkih uticaja” poručila je predsednica Univerziteta u Novom Pazaru Elma Elfić Zukorlić.

”Nadam se da će se sve radnje obavljati u skladu sa zakonom, te da će na isti način ubuduće svi obavljati svoj posao” zaključila je ona. (RTVNP)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

EVROVIZIJA / ALBANKA SE PELA NA MUŠKARCE, PA POKAZALA DVOGLAVOG ORLA (VIDEO)

Obustava saobraćaja kod Pazarišta