Izvor: Mediji
in

Novopazarski atletičari dominiraju u Zaječaru

Atletičarka Novog Pazara Saima Murić pobedila je danas u trci seniorki na Krosu RTS u Zaječaru, a drugo i treće mesto zauzele su njene klupske koleginice Lenka Nikolić i Mejra Mehmedović.

Od ostalih Novopazaraca, prvi i drugi kod omladinaca, tim redosledom, bili su Kabir Ziljkić i Jahja Zukorlić, a kod učenika osmih razreda osnovnih škola Samed Hadžić i Aldin Ćatović.

Aiša Tahirović dominirala je kod učenica šestih razreda osnovnih škola, kao i Belma Kolašinac u godinu mlađem uzrastu.
U nadmetanju učenica četvrtih razreda osnovnih škola trijumfovala je Medina Mekić, dok su na drugoj, četvrtoj i petoj poziciji završile Saida Mušović, Ajša Zukorlić i Umeja Bogućanin.

Nerma Čebović pobedila je u konkurenciji devojčica iz trećih razreda osnovnih škola, a Mehmed Mušović slavio je kod najmlađih osnovaca, ispred drugoplasiranog Ahmeda Zukorlića.
Kaid Koca bio je drugi, a Aldin Bandžović i Mehmed Zuković treći i peti kod učenika petih razreda osnovnih škola, dok je trku učenika drugih razreda osnovnih škola Said Mušović okončao na trećem mestu.

(Indeksonline)

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Izvor: Mediji

Tiodorović: Pa da li neko normalan pravi svadbu u jeku epidemije

Izbezumljena žena ušla je u policiju sa lancem za bicikl oko vrata: Kad su čuli šta se dogodilo, policajci nisu znali da li da se smeju i koga da hapse