in

Novopazarac koji se sinoć ubio nedavno izašao iz psihijatrisjke ustanove

Novopazarac E. A. (69), nakon što je juče pucao na članove svoje porodice, izvršio je samoubistvo.

E. A. je ispalio rafal hitaca u sebe iz automatskog oružja. Njegovo telo pronašli su pripadnici Žandarmerije, koji su oko 21 sat došli ispred porodične kuće E. A. u Ulici Vuka Karadžića.

Prema navodima pojedinih medija, on se na isti način, pre tačno 4 godine zabarikadirao u kuću, ali je tada policija uspela da postigne dogovor sa istim i izbegne najgore.

E. A. je nakon toga navodno smešten u specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti, a kako nezvanično stoji, nedavno je iz nje izašao, piše “Telegraf”.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni. (Blic, Telegraf)

Hr

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

4

FOTO – Pogledajte gdje su završili hici jučerašnje pucnjave

Zatraženo odlaganje današnje ekshumacije tela Muamera Zukorlića, Tužilaštvo BiH će se uključiti u istragu