in

Novo utočište za pop princezu! Zavirili smo u luksuzno zdanje u kojem je uživala poznata Rihanna

Izgleda da je američka pop diva Rihanna imala dobar razlog zašto ove godine nije došla na dodjelu Grammyja. Naime, pjevačica je bila zaokupljena potragom za oazom u kojoj bi se odmarala boraveći blizu Los Angelesa, a pronašla ju je u stambenom naselju u brdima iznad Beverly Hillsa, u susjedstvu Paula McCartneya. Impresivno imanje Heather Road s vrtom od gotovo pola hektara i vilom od 700 kvadrata njeno je novo stjecanje, koje je profitirala od samog početka: snizila je cijenu s potrebnih 15 na 13,8 milijuna dolara, a ušteđeni iznos sigurno će se potrošiti na detalje vile.

Pročitajte takođe: Luksuzno izdanje specijalca ‘Gloria DOM’ je na kioscima! Slavimo ljepotu življenja i donosimo popuste na ‘it’ namještaj

Vila je sagrađena 1930-ih, a prvi ju je posjedovao američki pisac, režiser i producent Sidney Sheldon.

Imanje je naslijedila njegova kći 2007. godine, a prije pet godina američki poduzetnik Daniel Starr kupio ga je za 4,3 miliona dolara. Preuredio je svaki centimetar: rezultat je bijelo obojena zgrada s pet spavaćih soba i sedam kupaonica čiji su podovi izrađeni od francuskog svijetlog hrasta, dok su kamini, dva “ostrva” u kuhinji s mjedenim slavinama i kupaonice obloženi mramorom.

U prizemlju su recepcije u kojima dominira igra crno-bijele boje, a strog dojam ublažavaju hrastovi detalji i tepisi i namještaj u smeđoj boji, što se očito sviđa vlasnicima kozmetičke marke Fenty Beauty i Savage x Fenty linija donjeg rublja. Postoji biblioteka s policom za knjige u obliku „saća“, a goste u prizemlju „dočekuje“ skulptura bika koja podsjeća na „Bika koji puni“, rad kipara Artura Di Modice ispred New Yorka. Berza.

Na spratu je, međutim, glavna spavaća soba čiji se najlepši pogled pruža na kanjon Coldwater nedaleko od Los Angelesa.

Trendseterice najviše zanima Rihannin ormar koji je relativno mali i jednostavno uređen. Cipele je stavila u visoku staklenu vitrinu, dok se odjeća također spremala iza staklenih pregrada i ladica. U natkrivenom otvorenom prostoru na spratu, pevačica, koja je prodala 60 miliona albuma, postavila je teretanu sa ogledalom. Modna poduzetnica u Los Angelesu, prema američkim medijima, posjeduje još tri kuće, osim penthousea u New Yorku, kuće u Londonu i vile na rodnom Barbadosu. Sudeći po brizi s kojom je dogovorena njena posljednja akvizicija, nije teško zaključiti koji joj je omiljeni dom.

Domovi su postali naša sigurna utočišta u kojima je sve podređeno udobnosti i opuštanju od stresnih vijesti. Zato ovaj put Gloria DOM, posebno izdanje časopisa Gloria posvećeno kulturi stanovanja i stanovanja, donosi presjek trendova koji pokazuju kako je koronska kriza promijenila naše domove i odnos prema njima. Gloria DOM na kioscima je do 31. srpnja, a možete ga kupiti za 30 kuna.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Video: Na Grobniku smo testirali brutalno brz strujni Audi RS e-tron GT od 646 KS i 830 Nm!

Sjajan u vožnji, šarmantan izgled i vrhunska tehnologija: Testirali smo električni Fiat 500e