in

Novi Pazar , Tutin / Dvije jezive tragedije za 48h: Sedmoro mališana ostalo bez očeva, djeca vrištala kad su vidjela kako im otac gine

Evo kako možete prvi vidjeti ekskluzivne vijesti sa Sandzaklive.rs portala na svom facebooku / Pogledaj → OVDJE

U dva dana dve slične tragedije potresle su Raški okrug. Prekjuče je u u Ribarićima kod Tutuna stradao Adil Rizvanović (56) dok je spremao drva za ogrev, dok je juče u novopazarskom naselju Lukare, poginuo Radovan Ristović (36), prilikom izvlačenja drva iz šume.

U subotu oko 15 časova u Ribarićima kod Tutina nastradao Adil Rizvanović (56) dok je spremao drva za ogrev. Prema saznanjima našeg portala, on je stradao u šumi nedaleko od svoje kuće, koja se nalazi u blizini manastira Crna reka.

„Ne zna se kako je nastradao. Pretpostavlja se da je palio traktor na gurku, a pošto je bilo klizavo, došlo je do prevrtanja traktora“, navodi rođak nastradalog Rizvanovića.

Kako dodaje, u Adilovoj blizini u tom trenutku nije bilo nikoga, a kada su ga pronašli, još je bio živ.

„Kada su ga našli, uspeo je samo da izgovori: „Ja sam polomljen“. Nakon toga je upao u komu, a na putu do bolnice je izdahnuo. Danas je sahranjen. Iza njega je ostalo četvoro dece“, zaključuje naš sagovornik.

Samo dan kasnije, odnosno jutros, u novopazarskom naselju Lukare nastradao je Radovan Ristović (36) prilikom izvlačenja drva iz šume. Prema prvim informacijama iz istrage, njega je udarilo drvo vezano za traktor.

„Preminuo je na licu mesta. Da nesreća bude veća, on je otac troje mališana koji su bili sa njim u šumi. Tu je bio i njegov prijatelj koji je i zvao Hitnu pomoć, ali bilo je kasno. Deca su vrištala kada su videla da im je otac nastradao“, prepričava užasne scene sagovornik našeg portala.

Meštani sela Lukare, koje se nalazi desetak kilometara od Novog Pazara, imaju samo reči hvale za nastradalog čoveka.

„Važio je za poštenog i više nego vrednog čoveka. Sve nas je ovo pogodilo mnogo, šteta što je ugašen jedan mlad život“, kazali su meštani sela Lukare.

Policija je izvršila uviđaj na licu mesta. (Nova)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Hido Muratović

“RUSIČ” SEJE STRAH U UKRAJINI – Ruski neonacisti sarađuju sa Vagnerom i zalažu se za LIKVIDIRANJE i SAKAĆENJE ZAROBLJENIKA