in

Novi Pazar: Jedno tužilačko mesto za 13 kandidata

Za jedno mesto zamjenika osnovnog tužioca u Novom Pazaru prijavilo se 13 kandidata, od kojih je njih 12 tokom izbornog postupka dobilo maksimalnu ocijenu, saznaje radio Sto plus.

Maksimalnu ocijenu (pet) dobili su polaznici Pravosudne akademije Emir Bećirović, Aladin Madžović i Sanja Okošanović, tužilački pomoćnici u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru Tanja Jovanović i Lejla Hubić Nurković, kao i sekretar u tom tužilaštvu Asmir Mehović.

Istu ocijenu dobili su i sekretar u Osnovnom tužilaštvu Veljko Bijorac, tužilački pomoćnik u tom tužilaštvu Emir Palamar, sudijski pomoćnici u Osnovnom sudu Munir Jusović i Jasmin Preljević, tužilački pomoćnik u Višem tužilaštvu u Beogradu Igor Vukašinović i sudijski pomoćnik Prvog osnovnog suda u tom gradu Maša Dedeić.

Jedina sa ocijenom četiri je advokat Irina Mihajlović Gajić. Konkurs za izbor jednog zamjenika u Osnovnom tužilaštvu raspisan je polovinom maja prošle godine.

Na čelu tog tužilaštva je Fatima Dacić, a nedavno je Državno vijeće tužilaca raspisalo novi konkurs za izbor šefa, jer je prethodni Vlada Srbije poništila.

Autor: Nikola Kočović

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Tri dana prije je moja majka živa spaljena / VIDEO

Novopazarac: Dobio sam račun preko 42 hiljade dinara za struju, plaćam inače 5-6 hiljada