in

Novi Pazar dobio platforme za usporavanje saobraćaja na najrizičnijim tačkama

U skladu sa dogovorom Vlade Republike Srbije i grada Novog Pazara prethodne nedelje, platforme za usporavanje saobraćaja su danas postavljene u Novom Pazaru, na najrizičnijim tačkama. Ovo je dobra vijest za stanovnike grada, jer će postavljanje ovih platformi doprinijeti smanjenju saobraćajne nezgode i poboljšanju bezbjednosti na putevima.

Postavljanje je počelo u Muri i Selakovcu, pored osnovnih škola, a također će biti postavljene i na mestu gde je sredinom decembra stradala petnaestogodišnja devojčica. Putevi Srbije su izvođači radova i očekuje se da će se u narednoj godini kompletirati signalizacija.

Ministri Vesić i Memić su istakli na sastanku sa delegacijom Grada Novog Pazara da je ovo samo jedan od mnogih koraka u pravcu poboljšanja saobraćajne infrastrukture u gradu. Oni su također naglas ili da su spremni da raduju sa lokalnom samoupravom i da pruže podršku u realizaciji ovih i drugih projekata koji će poboljšati bezbjednost i standard putovanja za stanovnike Novog Pazara.

Autopijac.com

“Radujemo se što smo danas imali priliku da postavimo ovih nekoliko platformi za usporavanje saobraćaja, ali to je tek početak. Mi nastavljamo da radimo na unapređenju saobraćajne infrastrukture u gradu i spremni smo da podržimo lokalnu samoupravu u realizaciji bilo kojeg projekta koji će poboljšati bezbjednost i standard putovanja za naše stanovnike”, izjavio je ministar Vesić.

Ovi koraci su pozdravljeni od strane stanovnika Novog Pazara, koji su se dugo borili za poboljšanje saobraćajne situacije u gradu. “Oduvijek smo se borili za poboljšanje saobraćajne infrastrukture u gradu, a ovo je definitivno korak u pravcu. Očekujemo da će ovo biti samo početak i da će se nastaviti sa postavljanjem platformi na drugim rizičnim tačkama u gradu”, izjavila je jedna od stanovnica.

Ukupno je postavljeno šest platformi za usporavanje saobraćaja u Muri i Selakovcu, a nadamo se da će ovo doprinijeti poboljšanju bezbjednosti i smanjenju saobraćajnih nesreća u gradu. Nadamo se da će se ovakvi koraci nastaviti i u budućnosti, kako bi se stanovnicima Novog Pazara pružila sigurnija i kvalitetnija putovanja.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Misala Pramenković preuzela dužnost predsjednice Bošnjačkog nacionalnog vijeća od Jasmine Curić

Tragična saobraćajna nesreća na putu Prokuplje-Niš: 52-godišnji muškarac izgoreo u požaru nakon što se automobil prevrnuo