in

Novi Pazar dobio još jedan Maxi supermarket

Novi Pazar bogatiji je za još jedan Maxi supermarket, otvoren na adresi Čerkez Mahala 2. Uz širok asortiman pažljivo odabranih proizvoda i vrhunski kvalitet usluge, nova prodavnica nudi jedinstveno iskustvo nabavke, kreirano tako da odgovori na potrebe savremenog kupca.

U modernom enterijeru nove radnje, građane Novog Pazara očekuje veliki broj destinacija za kupovinu kao i bogato opremljena sveža odeljenja po kojima su Maxi supermarketi prepoznatljivi. Tako će svi kupci u novoj radnji moći da uživaju u velikom izboru voća i povrća, svežih peciva i hlebova pečenih u samoj radnji, bogatoj ponudi svežeg mesa, delikatesa i gotovih jela.

Ovu prodavnicu vodiće Dženis Kolašinac, menadžer nove radnje, koji ističe poseban doprinos svog tima od 25 zaposlenih koji će biti na raspolaganju kupcima, doprinoseći još većem užitku komšijske kupovine.

„U cilju da za naše sugrađane obezbedimo što bolje iskustvo pri nabavci namirnica, potrudili smo se da, kako pažljivo biranim asortimanom, tako i samom uslugom odgovorimo na njihove potrebe.

Smatram da je upravo kvalitetna usluga i posvećenost kupcima ono što odlikuje jednu komšijsku prodavnicu, i zbog toga ćemo se potruditi da dobrom komunikacijom, ljubaznošću i predusretljivošću budemo svakodnevno na usluzi našim komšijama“, rekao je Dženis Kolašinac.

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, samo u oktobru, kompanija Delez Srbija otvorila je tri nove prodavnice, u Beogradu, Subotici i Novom Pazaru, dok je od početka meseca do sada renovirano i ponovo otvoreno četiri Maxi supermarketa.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Novopazarci svoje račune traže na ulici (Video)

Iz Njemačke doputovao sa snajperom u prtljagu, sva oprema košta 4.000 eura