in

Novak Đoković i Vajda se razišli zbog vakcine

Malo poznati Danijel Mukš tvrdi da je jedan od glavnih razloga razlaza srpskog tenisera i slovačkog trenera to što Đoković nije hteo da se vakciniše.

Izvor: Profimedia/Twitter/@CarlosColumnos/Printscreen

Novak Đoković nipošto nije počeo ovu sezonu onako kako je planirao. Zbog odluke da se ne vakciniše je propustio četiri velika turnira, među kojima i Australijan open, a odigrao je i samo četiri meča sa skorom dve pobede i dva poraza.

Autopijac.com

U međuvremenu je objavljeno i da Novak prekida saradnju sa dugogodišnjim trenerom Marijanom Vajdom, a sada su se pojavile informacije oko toga šta su bili razlozi za takvu odluku.

Informacije o svemu je otkrio Danijel Mukš, autor biografske knjige o Novaku Đokoviću, koji je u podkastu za “Sport1.de” rekao da je jedan od razloga razlaza sa Vajdom – Novakova odluka da se ne vakciniše.

Mukš je autor knjige “Novak Đoković – život u ratu”, a rekao je da srpski teniser “ostaje misterija za mnoge”. U knjizi je pisao o Noletovom detinjstvu, usponima i padovima koje je imao kroz karijeru, a onda se dotakao njegove saradnje sa Vajdom.

“Znam da je to (vakcinacija, prim. aut) jedan od razloga što su oni raskinuli saradnju. Bilo je tu vrućih debata, jer je Vajda na slučaj vakcinacije gledao drugačije. On mu je snažno savetovao da se vakciniše”, rekao je Mukš.

On ističe i da postoje određene informacije koje ne smeju da budu iznete u javnost.

“Ne mogu da napišem sve što se u tim unutrašnjim krugovima pominje i što mi je rečeno. Đoković ima klauzulu koja važi i posle razlaza sa svakim članom osoblja koji je putovao sa njim. Na primer, Gerhard Fil Grič ne sme da kaže koje je posebne vežbe radio sa Novakom. Đoković je perfekcionista koji je napravio sve pravne dogovore sa onima koji su mu najbliži”, poručio je Danijel Mukš.

Mondo

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

One Comment

Leave a Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Lančani sudar na autoputu | Info

Žene poludele za momkom koji plete