in

Nova firma asfaltiraće ulice u Novom Pazaru umjesto firme Zvonka Veselinovića

Kompanija “Složna braća Zoran i Nele” iz Nove Varoši dobila je posao asfaltiranja oko 12 kilometara postojećih ulica i putnih pravaca na teritoriji Novog Pazara vrijedan blizu dva miliona evra, saznaje radio Sto plus.

Ta kompanija jedina se prijavila na tender podeljen u dve partije, a njihovu ukupnu ponudu od 233.927.884 dinara sa porezom na dodatu vrijednost komisija je prihvatila i predložila da im se dodijeli ugovor.

Lokalna samouprava Novog Pazara planirala je da u ovoj godini asfaltira 38 ulica, pristupnih i seoskih puteva različite dužine, od 30 metara (krak Ulice Jaćima Ristovića) do kilometar i po duge dionice Ulice 37. sandžačke divizije, sa lijeve i desne strane rijeke Raške.

Rok za izvođenje radova je 120 dana od dana uvođenja u posao, planirano je asfaltiranje 38 ulica, pristupnih i seoskih puteva različite dužine, od 30 metara (krak Ulice Jaćima Ristovića) do kilometar i po duge deonice Ulice 37. sandžačke divizije, sa lijeve i desne strane rijeke Raške.

Tenderom je predviđeno i asfaltiranje puta ka selu Osoje, dužine jednog kilometra, kao i dva kraka Dubrovačke ulice ukupne dužine 1,3 kilometra.

Biće urađena i četiri kraka Ulice Meše Selimović duga preko 800 metara, kao i po pola kilometra duge dionice Vojkovačke, Varevske i Pribojske, Zlatiborske i njihovih krakova.

Između ostalog, planirano je asfaltiranje kraka Ruđera Boškovića iznad Velikog groblja, pristupnog puta ka džamiji u Pobrđu, groblju u Deževi, brani u Trnavi, dela puta od Deževe do Miščića, kao i seoskog puta Lukare – Muževac.

Na spisku ulica i njihovih krakova za asfaltiranje nalaze se i Nurije Pozderca, Deževska, Miladina Radulovića, Narodnog fronta, Biserovačka, Radnička, Dese Milovanović, Branislava Bakračevića, Kopaonička, Semenjača, Emina Hadžovića i Ivanjička.

Report

Šta misliš o ovome?

-1 Points
Upvote Downvote

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Srpska organizacija podnijela krivičnu prijavu protiv Hamdije Abdića Tigra i Muhameda Švrakića

MISS Srbije: Prva pratilja i mis šarma Anela Džanović iz Sandžaka