in

“Njihove porodice su od početka znale za ljubav”

Igor Jurić i udovica Olivera Ivanovića duže od godinu dana žive zajedno, kaže izvor “Blica”. Igor je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima.

Poslednjih godinu dana žive zajedno u centru Novog Sada, kod Spensa.

– Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere – otkriva izvor “Blica”.

Screenshot

Milena Ivanović sinoć je obajvila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem uz komentar “ljubav”. Uskoro su stigle stotine pozitivnih komentara i mnogo manje negativnih koje je Milena, primetili smo kasnije, obrisala.

Autopijac.com

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

I da cijeli svijet prizna Kosovo, Srbija neće

Otvorena benzinska stanica “Sadović Petrol” u Tutinu