in

Njemačka: Uhapšen SANDŽAKLIJA Fahrudin Kahrović zbog napada na “Lastin” autobus iz Beograda!

Danas je na međunarodnoj autobuskoj liniji “Laste” Dortmund-Beograd, na dijelu puta između Nimberga i Inglostada, došlo do incindenta, kada je državljanin Srbije F. K. ušao u pomenuti autobus u Frankfurtu i fizički napao druga dva putnika. Međutim, on je savladan od strane vozača autobusa i drugih putnika koji trenutno čekaju da na lice mjesta izađe policija.

Prema riječima vozača koji su savladali napadača, F. K. je saopštio da je “dobio poruku od Alaha da mora da napadne inače će biti napadnut”.

Trenutno se iznad autobusa nalazi helikopter policije, koji čeka dolazak nemačkih bezbednosnih struktura. Autoput je zatvoren u oba pravca. Putnici su evakuisani iz autobusa.

Autopijac.com

Der Verkehr wird von der #A9 an den Anschlussstellen #Hilpolstein und #Greding abgeleitet. Wir bitten alle Verkehrsteilnehmer den gesperrten Bereich großräumig zu umfahren. https://t.co/khHMiQfGp7

— Polizei Mittelfranken (@PolizeiMFR) September 21, 2021

Nemačka Policija je u saradnji sa Bezbjednosno inofrmativnom Agencijom u bila kontaktu sa jednim od vozača Laste koji su zatvoreni u autobusu sa napadačem, vozači su napustili autobus, a napadač je ostao u vozilu sam.
Posle akcije tima za pregovore nemačke policije, uslijedila je intervencija specijalnih policijskih snaga koje su uhapsile napadača, objavili su nemački mediji. Niko nije povrijeđen tokom talačke krize i akcije policije, navode nemački mediji. Autobus se kretao za Minhen.

Saobraćaj na auto-putu A9 bio je u potpunosti zatvoren za vrijeme talačke krize i policijske akcije.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Sidran: Beograd ratuje, BOŠNJO! Ako si zaboravio, da te podsjetim, ovi su razbojnici i ranije ratove započinjali ovako…

Svekrva i snaha žive svoj san: Zajedno pokrenule posao