in

”Niti koga krivimo, niti kome držimo stranu, teško nam je, mnogo nam je žao zbog kumine smrti”

Mi smo u žalosti, bolu, pogođeni smo time što nam je kuma poginula posle svadbe. Želeo bih da porodice stradale i povređene devojke znaju da smo tu uz njih.

Ovo za Kurir kaže Draško Čolović, otac mladoženje Dragiše, posle čije je svadbe poginula Stefana Đurović iz Kraljeva.

Podsetimo, tragedija se dogodila 23. avgusta, dan nakon venčanja na kom je Stefana kumovala drugarici. Ona i A. V. krenule su sa S. J. kući kada je mladić, koji je bio pijan, izleteo s puta i udario u betonski stub.

– Umesto da nam deca posle svadbe krenu na more, išli smo na kuminu sahranu. Stefana je bila drugarica moje snajke, upoznali smo je, bila je divna, rekla je da se raduje što se zovemo kumovima – priča mladoženjin otac.

Autopijac.com

– Svadbu smo napravili za 360 ljudi, a dan kasnije spremili smo kod nas u dvorištu, za najbliže drugove, kumove. Svi su bili srećni i veselili se, a većina je kasnije taksijem krenula kući. Kada je Stefana krenula s drugaricom i tim momkom, ja ne znam. Da smo videli da kreću, rekli bismo im da uzmu taksi – navodi Čolović.

Kako kaže, oko jedan sat posle ponoći stigla je informacija da se dogodila nesreća:

– S Dragišinim bratom sam otišao na mesto nesreće, išao sam s jednom od devojaka do zdravstvenog centra. Niti koga krivimo, niti kome držimo stranu, teško nam je, mnogo nam je žao. Voleo bih u ime porodice Čolović da se izvinim porodici stradale kume, kao i drugarice.

Izvor:Kurir

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Nevrijeme pokvarilo veselje u Srbiji, domaćini visili sa konstrukcije šatora da ne odleti (VIDEO)

6 članova porodice poginulo spašavajući ih