in

Nišlijka Milica preživjela 15 dana pakla, držao je kao robinju, silovao i tukao

– Svakog drugog dana pitam se kako sam ostala živa. Valjda je Bog tako rekao, da treba da živim još – ovako Milica B. (24), vaspitačica iz Niša počinje svoju potresnu ispovjest za Telegraf.

Ova mlada djevojka preživjela je stravično nasilje. Riješila je, kaže, da o svemu progovori javno kako bi druge žene upozorila da ne čekaju da napuste nasilnika jer nikada ne znaju koji bi sljedeći dan s njim mogao biti koban.

Milica je bila u vanbračnoj zajednici sa S. (25) koga danas opisuje samo jednom rečju – siledžija. Tukao ju je, zatvarao u stan i prijetio da će je ubiti ako samo pokuša da ga ostavi. Prijetio joj je i napadima na njenu porodicu.

Stravično iživljavanje počelo je 26. jula. Milicu su te večeri na autobuskoj stanici dočekali S. sa ćerkicom iz prvog braka i njegov prijatelj Z.M. Željela je da ode kući, ali su je odvukli u kuću Z.M, u kojoj su bili i njegovi roditelji.

– S. i Z.M. su pili cele noći. Posvađali su se, a Z.M. je S. izbacio iz kuće, a mene je na silu zadržao i nije mi dao da odem. Tada je počelo iživljavanje – priča ova djevojka.

Z.M. držao ju je zarobljenu od 27. jula do 11. avgusta i tokom tih 15 dana je, kaže, pretrpjela stravično psihičko, fizičko i seksualno zlostavljanje. Z.M. je silovao uz prijetnju nožem, dok ju je, priča površinski sjekao po grudima.

– Rekao mi je da je on Zohman Aga, da ću ja da budem njegov rob, “da sam tu došla i da ću tu da umrem”. Kada sam odbila da ga oralno zadovoljim, šamarao me je toliko puta da mi je sve bilo mutno u glavi, imala sam utisak da ću negdje da padnem. Prestao je tek kad mi je potekla krv iz nosa, a onda je tu krv lizao i mazao njome svoj polni organ – priča djevojka jezive detalje zlostavljanja.

Spasila se tek kada ju je Z.M. natjerao da odu kod njene bake i tetke i uzmu im novac. Pozvali su policiju, a Z.M. je odmah pritvoren i još se nalazi u KPZ u Nišu. Nakon boravka u Sigurnoj kući, Milica čeka početak suđenja protiv nasilnika.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Prijepoljci iz Nemačke skinuli suspenziju Polimlju

Nakon požara u Novom Pazaru, četvoro djece na dječijem odjeljenju (Video)