in

Niko neće biti razočaran: Genijalni personalizirani pokloni u kutijama elegantnog i luksuznog dizajna

Kad nam je netko vrlo blizak, kada je prijatelj ili član porodice, lakše je razmišljati o tome što mu dati, iako postoje situacije kada moramo naporno raditi kako bi taj dar imao dublje značenje. Ali još je složenije kada su u pitanju poslovni pokloni.

Možda smo u jako dobrim odnosima sa saradnicima, radna atmosfera je ugodna, često se dopisujemo e-poštom i odnosimo se s poštovanjem. Ali koliko ih zapravo dobro poznajemo? Šta bismo odabrali za njih na poklon? U početku bi nam se činilo da nemamo pojma, ali ponekad je dovoljno barem dobro pogledati osobu i njene geste ili ih pažljivo saslušati kako bismo mogli samo nagađati što bi htjeli.

Bilo da nam je bliska osoba ili dobar saradnik, za sve daljnje detalje i da bi nam olakšao posao, ovdje uskače Premium Box, domaća marka specijalizirana za personalizirane poklone. Riječ je o kutijama elegantnog i luksuznog dizajna, čiji sadržaj i cjenovni rang možemo odabrati sami, ovisno o našim željama i mogućnostima. Možete birati između bijele i crne kutije sa zlatnim detaljima, satenskom mašnicom i prikladnom citatom na unutarnjoj strani poklopca, a dostupne su u velikim, srednjim i malim veličinama. Ono što je plus je što se kutije kasnije mogu koristiti za odlaganje raznih stvari ili kancelarijskog materijala, ovisno o veličini kutije.

Njihov moto je “Otpakirajte svoje emocije”, što pokazuje da su njihove kutije više nego samo poklon, one su upravo to – lijepo upakovane emocije.

A koliko uspješno izazivaju emocije kod drugih, pokazuju pozitivne reakcije njihovih kupaca koji se često rado vraćaju po nove poklone u raznim prigodama. Jer, zaista, što je ljepše od promatranja izraza lica osobe dok ona s poklonom otvara dar koji smo joj dali? I tek kad ga otvori i shvati da smo pogodili upravo ono što joj se sviđa, to je posebno dobar osjećaj.

Premium Box trenutno surađuje s brojnim hrvatskim proizvođačima, čiji su proizvodi visokokvalitetni, tako da se može pronaći ponešto za svakoga, a svaki poklon je uistinu maksimalno personaliziran.

Stoga, ako želite nekome na ovaj praznik pokloniti poklon drugačiji od ostalih, poklon koji dolazi s izuzetnim iskustvom otvaranja, s faktorom iznenađenja, poklon koji će se dugo pamtiti, tada je Premium kutija pravi izbor .

Za detaljnije informacije posjetite njihove društvene mreže – Instagram i Facebook.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Uz novo izdanje Glorije, ne propustite EMMA kućni časopis i sjajne kupone s popustima za kupovinu u Emmezeti

Prijatelji oživljavaju običaje naših baka: njihovi će jastuci tjerati ružne misli od svih